De rechtbank
Volledig scherm
De rechtbank © Geert De Rycke

Hardleerse snelheidsduivel krijgt drie jaar rijverbod nadat hij 85 kilometer per uur te snel reed

BuggenhoutDavid V. uit Buggenhout is door politierechter Peter D’Hondt zwaar de mantel uitgeveegd nadat hij voor de vijfde keer in de politierechtbank terecht stond voor overdreven snelheid. Dit keer werd hij geflitst met een snelheid van 135 kilometer per uur in een zone waar slechts 50 kilometer per uur is toegelaten. “Bestuurders die dit soort snelheden haalt, laat ik niet rondrijden op mijn grondgebied”, aldus rechter D’Hondt. 

 1. Bewoners Blijdorp wonen voortaan in gerenoveerd Rochus-gebouw in hartje stad: “Ook dromen van creatief atelier of tearoom voor inwoners stad”
  Dendermonde

  Bewoners Blijdorp wonen voortaan in gereno­veerd Ro­chus-ge­bouw in hartje stad: “Ook dromen van creatief atelier of tearoom voor inwoners stad”

  Het Blijdorp-woonpand in de Sint-Rochusstraat in Dendermonde heeft een grootschalige renovatie achter de rug. Voortaan heeft de leefgroep Rochus, en haar begeleiders, er een thuis. Het project is nog maar afgrond of er staat al een volgende renovatie op stapel. “Met mogelijkheden voor een creatief atelier of tearoom voor de inwoners van de stad”, klinkt het.
 1. "Bierprotest" in Myanmar: betogers gieten bier over hun voeten
  Play

  "Bierpro­test" in Myanmar: betogers gieten bier over hun voeten

 2. Iedereen is gek op dit überschattig ottertje. En je ziet meteen waarom!
  Play

  Iedereen is gek op dit überschat­tig ottertje. En je ziet meteen waarom!