RV
Volledig scherm
© RV

Grasbetontegels voor parkeervakken Dries

Het gemeentebestuur van Buggenhout plant de derde fase van de aanleg van parkeervakken langs de Dries in Opdorp. De zijde die nog aangepakt moet worden, is die aan de kant van de Drytoren, tussen de kerk en de gemeenteschool. Er komen grasbetondallen. 

0 reacties

  1. Nog 9 dagen tot de Ros Beiaardommegang. Emotionele Ommegang voor Pijnder Mattias Pieters: “Normaal met papa Jan onder ons Ros, door zijn overlijden zal het alleen zijn foto zijn”
    PREMIUM
    Dendermonde

    Nog 9 dagen tot de Ros Beiaardom­me­gang. Emotionele Ommegang voor Pijnder Mattias Pieters: “Normaal met papa Jan onder ons Ros, door zijn overlijden zal het alleen zijn foto zijn”

    De Ros Beiaardommegang in Dendermonde wordt één groot feest, maar voor sommigen ook een bijzonder emotioneel gebeuren. Eén van hen is Pijnder Mattias Pieters. Normaal zou hij in 2020 samen met vader Jan het Ros torsen, maar die overleed voor het twee jaar later eindelijk zover is. “Zijn foto gaat mee onder ‘t Peirt. Deze Ommegang wordt het dichtste dat ik ooit nog bij pa kan komen”, zegt Mattias.