Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

Gezinsbond op wandel tijdens paasvakantie

OpdorpDe Gezinsbond van Opdorp stuurt iedereen naar buiten tijdens deze paasvakantie. De vereniging werkte twee wandelingen uit.

 1. Een maand na brand in Opwijk lijkt schade groter dan verwacht: “Andere appartementsblok wordt aangepast om nog zo'n situatie te vermijden”
  PREMIUM
  Opwijk

  Een maand na brand in Opwijk lijkt schade groter dan verwacht: “Andere apparte­ments­blok wordt aangepast om nog zo'n situatie te vermijden”

  Het is exact een maand geleden dat de verwoestende brand in Opwijk een volledige appartementsblok langs de Kloosterstraat vernielde. Er is nog steeds niets gekend over de oorzaak, en nu zullen ook de herstellingswerken veel langer duren dan verwacht. Intussen werd er wel een werkgroep opgericht die de financiële steun over de slachtoffers binnenkort zal verdelen. “We zijn er nog lang niet. Zelfs het puin is nog niet opgeruimd”, reageert burgemeester Inez De Coninck (N-VA).
 2. Joke palmt met Miss Bouquet vroegere bloemenzaak ouders in: "Nu nog alleen foodboxen, maar kijk al uit naar opening terras”
  PREMIUM
  Buggenhout

  Joke palmt met Miss Bouquet vroegere bloemen­zaak ouders in: "Nu nog alleen foodboxen, maar kijk al uit naar opening terras”

  Twaalf jaar werkte ze als cateraar op verschillende locaties, maar nu heeft Joke Van Nieuwenhove (37) een vaste stek gevonden om te laten proeven van het lekkers dat ze bereidt. Met haar eigen zaak Miss Bouquet palmt ze nu de vroegere bloemenzaak van haar ouders aan de Kamerstraat in Buggenhout in. Met de nakende heropening van de horeca, droomt ze al van een terras. “Maar voorlopig zijn het alleen nog foodboxen die ik met passie voor de wereldkeuken samenstel”, zegt ze.
 1. Vrouw probeert rat te aaien, maar dat loopt pijnlijk mis
  Play

  Vrouw probeert rat te aaien, maar dat loopt pijnlijk mis

 2. Man (33) steelt politieauto, wordt omsingeld door 12 agenten en steelt dan doodleuk nog eentje
  Play
  bizar

  Man (33) steelt politieau­to, wordt omsingeld door 12 agenten en steelt dan doodleuk nog eentje