Het pand naast het gemeentehuis werd helemaal opgeknapt om er een groepskinderopvang in mogelijk te maken. Schepen Nadine Sertyn juicht het initiatief toe.
Volledig scherm
Het pand naast het gemeentehuis werd helemaal opgeknapt om er een groepskinderopvang in mogelijk te maken. Schepen Nadine Sertyn juicht het initiatief toe. © Geert De Rycke

Gemeente maakt extra kinderopvang mogelijk door pand naast gemeentehuis op te knappen: “Twee onthaalouders kunnen hier aan de slag”

BuggenhoutEr komt extra kinderopvang in Buggenhout. Het gemeentebestuur zorgt voor bijkomende opvangmogelijkheden voor kindjes tussen nul en drie jaar door een pand naast het gemeentehuis op te knappen. Twee onthaalouders zullen er aan de slag kunnen. “Hiermee proberen we tegemoet te komen aan de grote vraag naar kinderopvang”, zegt schepen Nadine Sertyn (CD&V).

 1. Nog 6 dagen tot de Ros Beiaardommegang. Walter De Smet kruipt in rol Kalleke Step: “Als eerste op uitzinnige Grote Markt en dan staat haar op mijn armen recht”
  PREMIUM
  Dendermonde

  Nog 6 dagen tot de Ros Beiaardom­me­gang. Walter De Smet kruipt in rol Kalleke Step: “Als eerste op uitzinnige Grote Markt en dan staat haar op mijn armen recht”

  Geen Ros Beiaard zonder Kalleke Step, de vrolijke nar die voor het Dendermondse Peirt huppelt. Voor de derde keer op rij is die taak weggelegd voor Walter De Smet (64). En het is meteen ook zijn laatste. “Urenlang volhouden tot het einde? Dat is doseren en geen al té gekke toeren uithalen”, zegt hij.
 2. Zo VeloVeilig is Buggenhout: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente
  buggenhout

  Zo VeloVeilig is Buggenhout: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente

  De inwoners van Buggenhout hebben 58 gevaarlijke fietspunten aangeduid op de VeloVeilig-kaart. Dat blijkt uit het grootste fietsonderzoek ooit van Vlaanderen dat HLN gehouden heeft. Die gevaarlijke punten werden gebundeld op een gedetailleerde kaart, waarmee we andere fietsers waarschuwen en de overheid laten weten waar er nog werk aan de winkel is. Ontdek hier het volledige rapport en alle onveilige situaties in uw regio.