Burgemeester Pierre Claeys belooft het dossier ‘op een volwassen manier aan te pakken.’ Oppositieraadslid Steven Creyelman eist een referendum.
Volledig scherm
PREMIUM
Burgemeester Pierre Claeys belooft het dossier ‘op een volwassen manier aan te pakken.’ Oppositieraadslid Steven Creyelman eist een referendum. © Geert De Rycke

Fusieplannen tussen Buggenhout en Dendermonde zorgen voor discussie tijdens gemeenteraad: Vlaams Belang eist volksraadpleging

BuggenhoutDe fusieplannen tussen Dendermonde en Buggenhout zorgden donderdagavond voor discussie tijdens de jongste gemeenteraad in Buggenhout. Oppositieraadslid Steven Creyelman (VB) legde burgemeester Pierre Claeys (CD&V) het vuur aan de schenen. Die betwijfelt of de fusiegesprekken wel echt zo recent zijn als beweerd wordt. “Voor zo’n ingrijpende beslissing is minstens een volksraadspleging nodig”, meent Creyelman.

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).