Volledig scherm
© Foto GDR

Eendracht zorgt voor voetbalplezier tijdens zomervakantie

Voetbalclub Eendracht Buggenhout heeft de oplossing voor kinderen en jongeren die het beu zijn in de vakantie thuis te zitten en graag wat meer actie willen. De sportclub organiseert een zomerstage met voetbal- en ander spelplezier.

 1. Ivarem neemt recyclagepark over van gemeente: “Extra openingsuren, wij bepalen de prijzen”
  Puurs-Sint-Amands

  Ivarem neemt recyclage­park over van gemeente: “Extra openings­uren, wij bepalen de prijzen”

  Puurs-Sint-Amands draagt het gemeentelijke recyclagepark in Puurs volgend jaar over aan afvalintercommunale Ivarem. “Na de fusie met Sint-Amands gaan we voor één gemeenschappelijk en duidelijk afvalbeheer. Er komen een pak openingsuren bij, en we mogen zelf onze prijzen bepalen”, zegt milieuschepen Alex Goethals (CD&V). Bij de oppositiepartijen is het vertrouwen in Ivarem minder groot.
 2. Twee nieuwe aanvragen voor windturbines in Puurs-Sint-Amands: “Om moedeloos van te worden”
  Puurs-Sint-Amands

  Twee nieuwe aanvragen voor windturbi­nes in Puurs-Sint-Amands: “Om moedeloos van te worden”

  De gemeente Puurs-Sint-Amands ontving twee nieuwe aanvragen voor de bouw van een windturbine. Recyclagebedrijf Renewi wil samen met Luminus een windturbine plaatsen op haar terreinen in de Nijverheidsstraat, Eneco en transportbedrijf Robbyns plannen een exemplaar in het Schoonmansveld. “Er zit niets anders op dan weer bezwaren in te zamelen”, klinkt het bij actiegroep Betere Buurt Puurs.
 3. Beklaagde die onder invloed geparkeerd voertuig en gevel ramt krijgt zware geldboete en rijverbod
  Buggenhout

  Beklaagde die onder invloed geparkeerd voertuig en gevel ramt krijgt zware geldboete en rijverbod

  Kris V.M. uit Buggenhout moest zich vanochtend verantwoorden voor de politierechter in Dendermonde na een zwaar ongeval op 23 oktober 2018. Hij reed er toen een geparkeerd voertuig aan en kwam daarna tegen een gevel terecht van een woning. De man was dronken en had maar liefst 2,26 promille in zijn bloed. Hij kwam van een café toen. “Ik drink normaal altijd alcoholvrij bier, maar in het café gaven ze me die avond gewoon bier", verklaarde V.M.
 1. Jongeman zet tattoo Boris Johnson op enkel
  Play

  Jongeman zet tattoo Boris Johnson op enkel

 2. Cobra komt partijtje golf verstoren
  Play

  Cobra komt partijtje golf verstoren