Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

Dronken bestuurster met voorlopig rijbewijs die ongeval veroorzaakt met vluchtmisdrijf krijgt alcoholslot

BuggenhoutB.U. uit Buggenhout stond vrijdagochtend terecht in de politierechtbank in Dendermonde na een ongeval met vluchtmisdrijf. Ze was bovendien dronken en mocht op dat tijdstip helemaal niet meer rijden met haar voertuig. “Het was een mentaal moeilijke periode op dat moment", verklaarde de vrouw. 

  1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
    TV

    RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

    Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.