Fien Baeck heeft de smaak voor musicals goed te pakken.
Volledig scherm
Fien Baeck heeft de smaak voor musicals goed te pakken. © Geert De Rycke

Derde keer goede keer voor Fien (13): “Dolblij met rol in Ketnet Musical”

Fien Baeck (13) uit Opdorp heeft haar plekje in de volgende Ketnet Musical Knock-out beet. Eerdere audities leverden net geen rol op, maar nu is het dus wel raak. “En die kans wil ik grijpen”, zegt het meisje. “Al mijn vrije tijd gaat naar repetities. Maar ik ben dolblij dat ik mag meedoen.”

0 reacties

  1. INTERVIEW. Carl Wens, 30 jaar chef van De Pastorie en klaar voor zijn culinaire hoogdag: “Mijn zoon zal voor een tweede ster gaan”
    PREMIUM
    Lichtaart

    INTERVIEW. Carl Wens, 30 jaar chef van De Pastorie en klaar voor zijn culinaire hoogdag: “Mijn zoon zal voor een tweede ster gaan”

    “Michelin-inspecteurs zijn kenners, in tegenstelling tot sommige foodbloggers. Zij breken restaurants af om zelf in de kijker te staan, maar beseffen niet hoeveel pijn dat kan doen”, stelt chef-kok Carl Wens. Van de 30 jaar dat De Pastorie in Lichtaart al bestaat, prijkt het er 17 in de vermaarde gids – die maandag opnieuw sterren uitdeelt. Met Carl blikken we vooruit op de culinaire hoogdag, en op wat verder in de toekomst. “Toen onze zoon Wout vertelde hij dat ons wou opvolgen: dat gaf een enorme boost.”