Passie achter het fornuis, met aandacht voor lokaal en duurzaamheid. Dat is de basis van vijftien jaar Eetclusief.
Volledig scherm
Passie achter het fornuis, met aandacht voor lokaal en duurzaamheid. Dat is de basis van vijftien jaar Eetclusief. © Geert De Rycke

Broers blazen zaak van vader zaliger nieuw leven in: nu viert Eetclusief 15 jaar lekker eten en feesten

Met de evenementen PartyProef en Feestclusief vierde de Buggenhoutse cateraar Eetclusief haar vijftiende verjaardag. Stuwende krachten achter de zaak zijn broers Wim, Piet en Bert Van den Borre. Zij bliezen de slapende vennootschap van vader Ludwig nieuw leven in. “We zijn fier te kunnen zeggen dat we bij de top tien behoren van beste eventcateraars in België”, zeggen ze.

1 reactie

 • Diego Ponnet

  2 jaar geleden
  Heb ooit de start gekend, Wim dikke proficiat,je was altyd al n perfecte kok zelf in je begin jaren vlak na je school. Een gezin dat heel close was en er altyd voor elkaar was door de tragedies heen. Dit is het resultaat. Veel succes gewenst.
 1. Gebroken as aan sluis Denderbelle zorgt al drie dagen voor wateroverlast: weilanden volledig onder water
  PREMIUM
  Mespelare

  Gebroken as aan sluis Denderbel­le zorgt al drie dagen voor waterover­last: weilanden volledig onder water

  Door een gebroken aandrijfas aan de stuwsluis in Denderbelle zijn er al sinds zaterdag problemen met wateroverlast in Mespelare. Hierdoor stijgt het water in de Dender, maar ook in de Molenbeek die naast de Dender ligt en komen de weilanden onder water staan. “We hebben de kritieke punten gecontroleerd, maar de huizen zijn op dit moment niet bedreigd", zegt burgemeester Piet Buyse.