Passie achter het fornuis, met aandacht voor lokaal en duurzaamheid. Dat is de basis van vijftien jaar Eetclusief.
Volledig scherm
Passie achter het fornuis, met aandacht voor lokaal en duurzaamheid. Dat is de basis van vijftien jaar Eetclusief. © Geert De Rycke

Broers blazen zaak van vader zaliger nieuw leven in: nu viert Eetclusief 15 jaar lekker eten en feesten

Met de evenementen PartyProef en Feestclusief vierde de Buggenhoutse cateraar Eetclusief haar vijftiende verjaardag. Stuwende krachten achter de zaak zijn broers Wim, Piet en Bert Van den Borre. Zij bliezen de slapende vennootschap van vader Ludwig nieuw leven in. “We zijn fier te kunnen zeggen dat we bij de top tien behoren van beste eventcateraars in België”, zeggen ze.

1 reactie

 • Diego Ponnet

  2 jaar geleden
  Heb ooit de start gekend, Wim dikke proficiat,je was altyd al n perfecte kok zelf in je begin jaren vlak na je school. Een gezin dat heel close was en er altyd voor elkaar was door de tragedies heen. Dit is het resultaat. Veel succes gewenst.
 1. Chiro Kadee zet kamp stop nadat lid coronabesmetting opliep bij vorig kamp: “Er zijn tranen gevloeid”
  Appels

  Chiro Kadee zet kamp stop nadat lid coronabe­smet­ting opliep bij vorig kamp: “Er zijn tranen gevloeid”

  Chiro Kadee uit Appels heeft hun kamp met 70 aanwezigen in Lille vroegtijdig moeten stopzetten nadat één van hun leden positief heeft getest op corona. Het lid liep de besmetting op tijdens een vorig kamp, dit kwam aan het licht na een telefoontje van de ouders. “Het is bijzonder jammer dat we door deze spijtige besmetting ons kamp moeten stopzetten", zegt Arthur Michiels.