Passie achter het fornuis, met aandacht voor lokaal en duurzaamheid. Dat is de basis van vijftien jaar Eetclusief.
Volledig scherm
Passie achter het fornuis, met aandacht voor lokaal en duurzaamheid. Dat is de basis van vijftien jaar Eetclusief. © Geert De Rycke

Broers blazen zaak van vader zaliger nieuw leven in: nu viert Eetclusief 15 jaar lekker eten en feesten

Met de evenementen PartyProef en Feestclusief vierde de Buggenhoutse cateraar Eetclusief haar vijftiende verjaardag. Stuwende krachten achter de zaak zijn broers Wim, Piet en Bert Van den Borre. Zij bliezen de slapende vennootschap van vader Ludwig nieuw leven in. “We zijn fier te kunnen zeggen dat we bij de top tien behoren van beste eventcateraars in België”, zeggen ze.

1 reactie

 • Diego Ponnet

  3 jaar geleden
  Heb ooit de start gekend, Wim dikke proficiat,je was altyd al n perfecte kok zelf in je begin jaren vlak na je school. Een gezin dat heel close was en er altyd voor elkaar was door de tragedies heen. Dit is het resultaat. Veel succes gewenst.
 1. 2.300 kiekenpoten vliegen door de lucht: “Dit keer gooien we zelf want wij zijn jarig”
  londerzeel

  2.300 kiekenpo­ten vliegen door de lucht: “Dit keer gooien we zelf want wij zijn jarig”

  2.300 kiekenpoten, 200 braadkippen, 1 gouden juweel en veel plezier. Dat is in een notendop samengevat het weekend in Londerzeel. De Orde van de Kiekenpoot was enthousiaster dan ooit want liefst twee keer moesten ze de zo succesvolle kiekenpootworp overslaan. “Zo fijn om iedereen terug te zien genieten.” Inderdaad enkele honderden mensen stonden terug trouw op post om zoveel mogelijk kiekenpoten te verzamelen.