De Zomerse Donderdagen waren in het verleden altijd al een succes in Buggenhout.
Volledig scherm
De Zomerse Donderdagen waren in het verleden altijd al een succes in Buggenhout. © Geert De Rycke

Bosgemeente start deze week met Zomerse Donderdagen op andere locatie

BuggenhoutOp donderdag 5 augustus kan je in Buggenhout genieten van de eerste Zomerse Donderdag van de zomervakantie. De donderdagen vinden nu plaats op een andere locatie, namelijk het Kamiel van Belleplein. Queens Vision bijt donderdag de spits af.

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Voorontwerp Kerkstraat klaar: “Uitstraling van onze winkelstraat moet naar hoger niveau”
  PREMIUM
  Buggenhout

  Vooront­werp Kerkstraat klaar: “Uitstra­ling van onze winkel­straat moet naar hoger niveau”

  Een eerste plan voor een herinrichting van de Kerkstraat in Buggenhout is klaar. De komende maanden wordt dit nog bijgestuurd op basis van opmerkingen van omwonenden en handelaars, maar één ding is zeker: de ambities voor een vernieuwde Kerkstraat zijn groot. “De beleving en uitstraling moeten serieus opgekrikt worden”, zegt schepen Geert Hermans (CD&V). Wij konden het voorontwerp inkijken. Een overzicht.