RV
Volledig scherm
© RV

Blijdorp organiseert tweede jaar op rij takeaway voor eetfestijn

BuggenhoutTraditiegetrouw organiseert Blijdorp VZW uit de regio Buggenhout/Dendermonde een mosselfestijn. Vorig jaar werd dit gedaan via takeaway en uit veiligheidsoverwegingen zullen ze ook dit jaar hun eetfestijn via takeaway laten verlopen. “Op deze manier blijft alles veilig verlopen", zegt Katleen Van Hoey. 

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Politie Dendermonde houdt grootscheepse controle op Hoogveld: “Meer dan 20.000 euro aan achterstallige belastingen geïnd”
  Dendermonde

  Politie Dendermon­de houdt groot­scheep­se controle op Hoogveld: “Meer dan 20.000 euro aan achterstal­li­ge belastin­gen geïnd”

  Wie donderdag langs het Hoogveld in Dendermonde reed kon er haast niet naast kijken. Ter hoogte van Premium Sound Solutions, had de politie een grote controlepost neergezet samen met de Vlaamse Belastingdienst, de Douane, Ovam, RSZ en de RVA en de federale politie. De controle bleek ook broodnodig, want op 156 gecontroleerde voertuigen werd er door de Vlaamse belastingen heel wat achterstallige betalingen opgehaald.