Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

Bierpallieters kunnen eindelijk weer uitpakken met Weekend der Spontane Gisting

BuggenhoutDe Bierpallieters uit Opstal kunnen na twee jaar coronapauze opnieuw hun Weekend der Spontane Gisting organiseren. De bierproeversvereniging heeft meer dan honderd verschillende authentieke bieren te proeven.

 1. Drie jaar cel en therapie voor man die handrem auto bovenop brug optrekt na ruzie met vriendin
  PREMIUM
  Dendermonde/Appels

  Drie jaar cel en therapie voor man die handrem auto bovenop brug optrekt na ruzie met vriendin

  De 27-jarige man uit Dendermonde die in februari vorig jaar plots de handrem optrok van de wagen waar zijn vriendin mee reed, is door de Dendermondse rechter veroordeeld tot drie jaar voorwaardelijke celstraf. Het gevaarlijke manoeuvre gebeurde bovenop de Ooiebrug in Appels, mét twee kleine kindjes op de achterbank. Voor “al die cinema” zoals Dieter V. het zelf noemde, moet hij in therapie.
 2. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.
 3. Van de Thristy Toucan tot Gallery Nanda: Met deze 7 zomerbars in Waasland en Dendermonde ga je een verfrissende zomer tegemoet
  PREMIUM
  Waasland/Dendermonde

  Van de Thristy Toucan tot Gallery Nanda: Met deze 7 zomerbars in Waasland en Dendermon­de ga je een verfrissen­de zomer tegemoet

  De zomer is weer in zicht en dat betekent weer een heel seizoen vol cocktails, ice tea’s, live muziek en warme avonden met familie en vrienden. Wat is een betere plaats voor al deze gezelligheid dan een lokale zomerbar? Van de Thristy Toucan in Beveren tot Gallery Nanda in Lokeren: Met deze 7 zomerbars in Waasland en Dendermonde ga je een verfrissende zomer tegemoet.