Volledig scherm
© Geert De Rycke

Bibliotheek zoekt gedichten om bos op te smukken

BuggenhoutDe bibliotheek van Buggenhout lanceert een poëziewedstrijd. Die moet de nodige gedichten opleveren om een wandelroute doorheen het bos mee op te smukken.

 1. Man riskeert 37 maanden cel nadat hij na diefstal naar politie spuwt terwijl hij ‘corona’ roept
  Lebbeke

  Man riskeert 37 maanden cel nadat hij na diefstal naar politie spuwt terwijl hij ‘corona’ roept

  Corona zal Rossy M. duidelijk worst wezen. Niet alleen werd hij eind vorige week veroordeeld door de politierechter in Aalst voor meer dan vijftig overtredingen van de coronamaatregelen, maar stond hij maandag in de Dendermondse rechtbank ook terecht als ‘coronaspuwer’. Na een diefstal met geweld in een supermarkt in Lebbeke bespuwde hij agenten terwijl hij riep “Ik heb corona.”
 2. Opening hondenweide in bos veroorzaakt heisa over irritaties aan pootjes dieren: “Nochtans na onderzoek niets verontrustends op terrein te vinden”
  PREMIUM
  Buggenhout

  Opening hondenwei­de in bos veroor­zaakt heisa over irritaties aan pootjes dieren: “Nochtans na onderzoek niets verontrus­tends op terrein te vinden”

  De nieuwe hondenlosloopweide in Buggenhout Bos werd bij opening erg positief onthaald, maar na een druk bezocht weekend is er ook commotie ontstaan. Baasjes maken melding van jeuk en irritaties aan de poten van hun trouwe viervoeters na een bezoek aan het terrein. Boswachter Reinhart Cromphout onderzocht maandag de volledige site minutieus, maar vond niets verontrustends. “We nemen elke melding ernstig”, zegt hij.
 1. Racistische man vernielt buurtwinkel van Afghaanse migrant: "Al-Qaeda, Osama!"
  Play

  Racisti­sche man vernielt buurtwin­kel van Afghaanse migrant: "Al-Qae­da, Osama!"

 2. Tornado richt enorme schade aan in Alabama
  Play

  Tornado richt enorme schade aan in Alabama