Kevin Huych (41) kwam vrijdagavond om het leven bij een verkeersongeval in Buggenhout. Zijn BMW ging van de weg en knalde tegen een boom. Kevin was op slag dood, zijn 26-jarige passagier vecht nog voor zijn leven.
Volledig scherm
PREMIUM
Kevin Huych (41) kwam vrijdagavond om het leven bij een verkeersongeval in Buggenhout. Zijn BMW ging van de weg en knalde tegen een boom. Kevin was op slag dood, zijn 26-jarige passagier vecht nog voor zijn leven. © RV/Koen Baten

Beenharde reacties op sociale media na ongeval waarbij 41-jarige papa sterft: “Lezen hoe mensen zeggen ‘eigen schuld, dikke bult’, dat doet pijn”

In Buggenhout is vrijdagavond een auto met twee inzittenden tegen een boom geknald. De 41-jarige Kevin Huych uit Baasrode kwam daarbij om het leven, zijn 26-jarige passagier vecht op dit moment nog voor zijn leven. Een getuige verklaarde dat Kevin vlak voor het ongeval met piepende banden optrok, en dat zinnetje zorgde voor harde commentaren op het internet. Zout in de diepe wonde voor de nabestaanden. “Lezen hoe mensen zeggen: ‘Eigen schuld, dikke bult’, dat doet pijn. Beseffen ze wel dat wij die reacties ook lezen?”