Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

Basisschool Sint-Vincentius en opvang moeten deuren sluiten na coronabesmettingen

BuggenhoutBasisschool Sint-Vincentius en de buitenschoolse opvang in Buggenhout moeten verplicht hun deuren sluiten na een te hoog aantal coronabesmettingen. Wanneer de deuren weer open gaan, is nog niet duidelijk. 

 1. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.
 2. Blijdorp en Eindelijk bundelen krachten door fusie: “Inzetten op nog betere zorg en dienstverlening”
  PREMIUM
  Buggenhout/Dendermonde

  Blijdorp en Eindelijk bundelen krachten door fusie: “Inzetten op nog betere zorg en dienstver­le­ning”

  Een nieuw fusieverhaal kondigt zich aan. Blijdorp, al jaren voorziening voor kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking, en de vzw Eindelijk, die ondersteuning biedt voor personen met een niet-aangeboren hersenletsel, bundelen de krachten. “Hiermee willen we beiden inzetten op nog betere zorg en dienstverlening”, zeggen beide zorginstellingen.