Bart Van Mol zal elke dag tien uur op de fiets zitten.
Volledig scherm
PREMIUM
Bart Van Mol zal elke dag tien uur op de fiets zitten. © Geert De Rycke

Bart wil in vijftien jaar tijd rond de aarde fietsen: “Er zijn geen tweede kansen in het leven, dat heeft de dood van vader me geleerd”

Buggenhout/LebbekeBart Van Mol (49) uit Buggenhout vertrekt zaterdag voor een serieuze uitdaging: een fietstocht moet hem tot in het Noorse Bergen brengen. Het is een deel van zijn “Cycling Adventure 15" waarbij Van Mol ruim 40.000 kilometer in vijftien jaar bij elkaar wil fietsen. “Het moet van mezelf een beter persoon maken”, zegt hij. “Want het overlijden van mijn vader Marcel deed me inzien dat er geen tweede kansen bestaan.”

 1. Laurens (36) neemt na 15 jaar afscheid van AD Delhaize Buggenhout: “Meer tijd met kinderen en vrouw doorbrengen”
  Buggenhout

  Laurens (36) neemt na 15 jaar afscheid van AD Delhaize Buggenhout: “Meer tijd met kinderen en vrouw doorbren­gen”

  Vijftien jaar lang stond Laurens Messagie (36) aan het hoofd van de AD Delhaize in Buggenhout, maar dit weekend werkte hij er zijn laatste dag af en gaat hij een andere uitdaging aan. Het personeel wou dit niet zomaar laten passeren en zorgde voor een uitgebreide bedanking van hun baas. “Al mijn medewerkers zijn altijd mijn kindjes geweest, en dat zullen ze ook blijven", zegt Laurens.
 2. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.