Directeur Wim Kennes nam het bier in ontvangst van een medewerker van Brouwerij De Landtsheer.
Volledig scherm
Directeur Wim Kennes nam het bier in ontvangst van een medewerker van Brouwerij De Landtsheer. © RV

Alweer fijne attentie voor bewoners en personeel Herfstdroom: Brouwerij De Landtsheer trakteert

BuggenhoutEr stond de bewoners en het personeel van woonzorgcentrum Herfstdroom in Buggenhout alweer een fijne attentie te wachten. Dat was te danken aan Brouwerij De Landtsheer.

 1. #tweeduizendHARThonderd krijgt steun van Duvel Moortgat: “Geven ons niet gewonnen”
  PREMIUM
  Mechelen/Breendonk

  #tweedui­zend­HARThon­derd krijgt steun van Duvel Moortgat: “Geven ons niet gewonnen”

  Brouwerij Duvel Moortgat geeft de crowdfundingscampagne voor de Mechelse horeca #tweeduizendHARThonderd een duwtje in de rug met 666 exclusieve Duvel cadeaupakketten. Dat is nodig, want de campagne haalt de vooropgestelde doelstelling voorlopig niet. De Mechelaars steunden hun cafés en restaurants al voor ruim 66.000 euro, maar dat is nog een heel stuk verwijderd van de beoogde 280.000 euro. “We geven ons niet gewonnen!”
 2. Gemeente sluit overeenkomst van 70.000 euro rond bouw brandweerkazerne: “Enige manier om werken nog dit jaar klaar te krijgen”
  PREMIUM
  Buggenhout

  Gemeente sluit overeen­komst van 70.000 euro rond bouw brandweer­ka­zer­ne: “Enige manier om werken nog dit jaar klaar te krijgen”

  70.000 euro extra. Dat is wat het schepencollege van Buggenhout zal betalen aan de aannemer die bezig is met de bouw van de nieuwe brandweerkazerne in Buggenhout. Het keurde daarvoor een zogeheten ‘dading’ goed. “Dit is de enige manier om ervoor te zorgen dat het dossier uit het slop geraakt en we nog dit jaar eindelijk een nieuwe kazerne hebben”, zegt burgemeester Pierre Claeys (CD&V). De oppositiepartijen zijn kritisch over de overeenkomst.
 1. Viervoudige waterhoos zorgt voor een spektakel
  Play

  Viervoudi­ge waterhoos zorgt voor een spektakel

 2. Welke celebrity heeft een piano van Louis Vuitton in zijn huis staan?
  Play

  Welke celebrity heeft een piano van Louis Vuitton in zijn huis staan?