"Er hangen posters in het straatbeeld die oproepen om onze mensen in elkaar te slaan." Dat zei korpschef Brusselse politiezone Zuid Jurgen De Landsheer in De Afspraak.
Volledig scherm
PREMIUM
"Er hangen posters in het straatbeeld die oproepen om onze mensen in elkaar te slaan." Dat zei korpschef Brusselse politiezone Zuid Jurgen De Landsheer in De Afspraak. © Photo News

"Zo overmeester je een flik”: Brusselse politie trekt ten strijde tegen anarchistische pamfletten op straat

Anderlecht/Sint-Gillis/VorstEen valse oproep om de politie te bekogelen met stenen. Pamfletten die uitleggen hoe je de matrak van een politieagent afpakt. Een agent die zijn naam opeens in graffitiletters tegenkomt op een gevel. Brusselse korpschef Jurgen De Landsheer heeft het allemaal al gezien. Hoe los je dat op?

  1. Baby nog steeds in kritieke toestand na incident in Malle: “Onthaalouder reageerde heel professioneel met reanimatie”
    Play
    Malle

    Baby nog steeds in kritieke toestand na incident in Malle: “Onthaalou­der reageerde heel professio­neel met reanimatie”

    Het Antwerpse parket gaat niet uit van strafbare feiten in de kinderopvang in Malle waarbij een 11 maanden oude baby gisteren in kritieke toestand werd afgevoerd. De onthaalouder treft bovendien geen enkele schuld, zo blijkt. Toen het kindje niet meer ademde, heeft de onthaalouder ‘op professionele wijze reanimatie toegepast’. Burgemeester Sanne Van Looy (N-VA) uit haar medeleven.