Baert
Volledig scherm
© Baert

Zeven PV’s per dag voor overtredingen door bestuurders elektrische steps in Brussel

BrusselDeze zomer stelde de Brusselse politie ongeveer 450 PV’s op. Dat schrijft RTBF. Sinds 1 juli is er een nieuwe regelgeving van kracht voor elektrische steps.

 1. Dalle en Gatz leggen eerste steen van nieuwbouw Academie Sint-Agatha-Berchem
  Sint-Agatha-Berchem

  Dalle en Gatz leggen eerste steen van nieuwbouw Academie Sint-Agat­ha-Ber­chem

  In de Dr. Charles Leemansstraat hebben Brussels minister Sven Gatz, Vlaams minister voor Brussel Benjamin Dalle en burgemeester van Sint-Agatha-Berchem Christian Lamouline de eerste steen gelegd voor de nieuwbouw van de Nederlandstalige Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord Sint-Agatha-Berchem. De nieuwe vestiging moet een oplossing bieden aan het tekort aan lokalen waarmee de academie momenteel kampt.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.