Kwinten Lambrecht van Shirts in Brussels.
Volledig scherm
PREMIUM
Kwinten Lambrecht van Shirts in Brussels. © Marc Baert

“Ze worden tot in Buenos Aires gedragen”: Kwinten (31) slaat handen in elkaar met illustratoren voor Brussels getinte T-shirts

Brussel‘Find me in the Forest’ of ‘Let’s meet at 10:30': het zijn enkele van de taglines die Kwinten Lambrecht (31) op T-shirts liet bedrukken als knipoog naar respectievelijk Vorst en Schaarbeek. Kwinten keek in de richting van illustratoren om de slagzinnen die naar Brusselse quartiers verwijzen van kleurrijk design te voorzien voor zijn project Shirts in Brussels, waarmee hij het chauvinisme van de Brusselaar wil aanzwengelen. “Brusselaars zijn nog niet fier genoeg op hun prachtige stad. We zitten hier op een juweel dat elke dag schittert.”

  1. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
    Spaargids.be

    Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

    Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.