De wijk rond het Weststation ondergaat straks een metamorfose.
Volledig scherm
De wijk rond het Weststation ondergaat straks een metamorfose. © Google

Wijk rond Weststation krijgt nieuw gelaat

Sint-Jans-MolenbeekDe Brusselse regering heeft na een openbaar onderzoek het richtplan van aanleg (RPA) voor het gebied rond het Weststation in Sint-Jans-Molenbeek goedgekeurd. Vrijdag stelde minister-president Vervoort het project voor. Het plan moet van de wijk een open site maken met zowel groene ruimtes als nieuwe woningen en handelszaken. 

  1. Anderlechtse jongeren druk in de weer in zwaar getroffen Verviers: “Ik heb de oorlog niet meegemaakt, maar ik denk dat de schade in de buurt komt”
    Anderlecht

    Anderlecht­se jongeren druk in de weer in zwaar getroffen Verviers: “Ik heb de oorlog niet meegemaakt, maar ik denk dat de schade in de buurt komt”

    Een groep Anderlechtse jongeren steekt momenteel de handen uit de mouwen in Verviers, de stad die hertekend is door het extreme noodweer van afgelopen donderdag. Onder impuls van Fouad El Abbouti (45) trokken vijf jongeren van het Anderlechtse jeugdhuis Centre de Jeunes d’Anderlecht vrijdag naar de stad aan de Vesder. Intussen hebben ze versterking gekregen van nog eens tien jonge Anderlechtenaren.