De politie verhindert dat een deel van de betogers de tunnels van de Kleine Ring induikt.
Volledig scherm
PREMIUM
De politie verhindert dat een deel van de betogers de tunnels van de Kleine Ring induikt. © Marc Baert

Wie waren de relschop­pers in Brussel? Dit weten we

BrusselDe mars tegen de coronapas in Brussel met 35.000 deelnemers is geëindigd in zware rellen. Daarbij vielen verschillende gewonden, onder wie drie politieagenten. Slechts twee mensen konden gerechtelijk worden aangehouden. Maar wie waren de relschoppers juist? Onder hen alvast heel wat leden van harde kernen van voetbalclubs. Dit is wat onze bronnen nog weten over wie de heethoofden waren.

175 reacties

 • Peter Beda

  6 maanden geleden
  35.000 deelnemers, wie zijn ze, wat drijft hen? Dat zou een goede journalist zich afvragen... De focus op de 50 relschoppers leggen, is het ondersteunen van een INCOMPETENT beleid in een systeem dat vierkant draait. Dit gaat niet meer over corona maar over de manipulatie van een hele bevolking door een kapitalistische media (enkel titels gebruiken die polemiek aanwakkeren, nooit geen diepgaande, evenwichtige berichtgeving). Als je de commentaren leest : operatie geslaagd, you're being played...
 • Fred DERONNE

  6 maanden geleden
  Vrijheid is het sleutelwoord van elke egoïst. Het egoïsme neemt duidelijk toe in onze maatschappij gesteund door.... Hopelijk worden de relschoppers voldoende beboet, was dat ook "leuk". Wanneer weten we wie van onze parlementairen is gevaccineerd? Ze hebben toch een voorbeeldfunctie.
 • Bart Maris

  6 maanden geleden
  @Danny Leirs; Indien we elke 50-plusser die minstens 20 kilogram teveel weegt gaan verplichten tot 40 uren vrijwilligerswerk in de zorg en gelijktijdige een bed gaan weigeren op IC, de 'zorgen' zouden inderdaad opgelost zijn. Maar zo werkt het niet. Reken niet op een ander, zorg zelf voor jezelf en je lichaam!
 • Dirk BERX

  6 maanden geleden
  Als het onzin is, dat het Vlaams belang deze betoging steunde, waarom was Dries Van Langenhoven dan aanwezig op deze anti corona maatregelen betoging ?
 • Linda D'Haese

  6 maanden geleden
  Doet de organisatoren van een betoging een borgsom betalen en stel ze samen met de opgepakte plunderaars verantwoordelijk voor de opgelopen schade en er gaat nog weinig vandalisme gebeuren maar nu zijn het de brave belasting betalers die er voor opdraaien
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.