Tegenstanders van het Good-move plan vandaliseerden donderdagavond het centrum van Brussel
Volledig scherm
Tegenstanders van het Good-move plan vandaliseerden donderdagavond het centrum van Brussel © fb

Wéér protest tegen Brussels circulatieplan: verkeersborden beklad en bloembakken omvergegooid in centrum

BrusselIn de stad Brussel brachten donderdagavond enkele relschoppers vernielingen aan in de Zennewijk. Ze hebben verkeersborden beklad en versleepten betonblokken en bloembakken. Dat deden ze uit protest tegen het Good Move-circulatieplan in de Vijfhoek. Brussels burgemeester Philippe Close vindt het gedrag “onaanvaardbaar”.

 1. Waar wil RWDM-eigenaar John Textor naartoe met Brusselse club, de nieuwe leider in de Challenger Pro League?
  voetbal challenger pro league

  Waar wil RWDM-eigenaar John Textor naartoe met Brusselse club, de nieuwe leider in de Challenger Pro League?

  Omdat trainer Vincent Euvrard van oordeel was dat de spelersgroep voor de winterstop te groot was om goed te kunnen werken, werd deze twee duels voor de winsterstop gereduceerd. Met het gekende resultaat: een zes op zes tegen Virton en RSCA Futures. Tijdens de wintermercato zelf werd de kern voort afgeslankt. Maar eigenaar John Textor vult de kern weer aan met Brazilianen die niet nodig of gevraagd zijn.
 2. Ninove-sluitstuk Naim Van Attenhoven heeft op zijn verjaardag droomtransfer naar Valenciennes beet: “Heel blij dat deze deal rond is geraakt”
  Voetbal eerste nationale

  Ninove-sluit­stuk Naim Van Attenhoven heeft op zijn verjaardag droomtrans­fer naar Valencien­nes beet: “Heel blij dat deze deal rond is geraakt”

  Het Ninoofse sluitstuk Naim Van Attenhoven heeft zichzelf een mooi verjaardagscadeau bezorgd. Precies op de dag dat de talentvolle doelman twintig werd, ondertekende Van Attenhoven een profcontract van anderhalf jaar bij de Franse tweedeklasser Valenciennes. Zijn club Ninove vangt nog een transfersom voor zijn speler, maar het exacte bedrag is niet bekendgemaakt. Zijn ex-clubs Anderlecht en Charleroi bedongen op hun beurt een doorverkooppercentage van vijf procent.
 3. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
  TV

  STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

  Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).