Syriëstrijder Yamoun Feisal.
Volledig scherm
Syriëstrijder Yamoun Feisal. © RV

Weduwe Sharia4Belgium-oprichter krijgt 5 jaar cel

BrusselFaiza H., de weduwe van Feisal Yamoun, een van de mede-oprichters van Sharia4Belgium, is veroordeeld tot 5 jaar cel. De vrouw was in april 2013 haar echtgenoot achterna gereisd naar Syrië en had zich daar net als hem aangesloten bij terreurgroep Majlis Shura Al Mujahidin. Na diens overlijden was ze hertrouwd met een andere Syrië-strijder, die zich aansloot bij Jabhat Al Nusra en samen met hem zou ze zich momenteel in noord-west-Syrië bevinden.

 1. Mobiele teams moeten vaccinatiegraad bij Brusselse ouderen bescheiden boost geven: “Focus blijft op vaccineren in vaccinatiecentra”
  Brussels Gewest

  Mobiele teams moeten vaccinatie­graad bij Brusselse ouderen bescheiden boost geven: “Focus blijft op vaccineren in vaccinatie­cen­tra”

  Brussel mag dan wel eerder gestart zijn met de inentingen van risicopatiënten, het Hoofdstedelijk Gewest heeft die voorsprong vooral te danken aan de lage vaccinatiebereidheid bij de oudste Brusselaars. Om die 85-plussers toch nog van een coronaprik te overtuigen schakelt Brussel vanaf volgende week maandag vier mobiele teams in die vaccins aan huis gaan plaatsen. Maar daarmee zal de kloof met Vlaanderen vermoedelijk niet veel kleiner worden.
 1. Koppel gaat uit eten en laat een fooi achter van maar liefst 800 dollar
  Play

  Koppel gaat uit eten en laat een fooi achter van maar liefst 800 dollar

 2. American footballspeler houdt dief tegen: "Wil je geld hebben? Ga werken, ga naar school"
  Play

  American football­spe­ler houdt dief tegen: "Wil je geld hebben? Ga werken, ga naar school"