Vertommen
Volledig scherm
© Vertommen

Wapens gevonden bij deurwaarder die wordt verdacht van fraude

BinnenlandBij een huiszoeking bij een deurwaarder nam het gerecht meerdere wapens in beslag. Dat bevestigde het parket van Brussel aan onze redactie. De huiszoeking vond plaats omdat de gerechtsdeurwaarder verdacht wordt van fraude bij het innen van belastingen.

7 reacties

 • Luc Lepoudre

  1 jaar geleden
  Toch maar voorzichtig zijn met snelle conclusies. Verboden wapens kunnen ze bij mij ook vinden. Als ik met het scoutsmes van vroeger buiten kom dan ben ik direct een terrorist. Mooie tijden.
 • Robert Thomassen

  1 jaar geleden
  Het is heel ver gekomen in een wereld, waar niets of niemand nog veilig is, en oplichterij niet meer is te stoppen.
 • Guy Delangen

  1 jaar geleden
  En deze kom dan je inboedel opschrijven
 • Jef Bamps

  1 jaar geleden
  Nu is niemand nog te vertrouwen…
 • Marc Geerts

  1 jaar geleden
  Bedrog werd ontdekt in 2020 en huiszoeking einde 2021...van een vlug onderzoek gesproken.
 1. CARNAVAL HALLE BEGINT! Prinsenpaar Steve en Evy klaar voor de grote dag: “Met ons kostuum buitenkomen... Dan zullen er traantjes van geluk vloeien”
  PREMIUM

  CARNAVAL HALLE BEGINT! Prinsen­paar Steve en Evy klaar voor de grote dag: “Met ons kostuum buitenko­men... Dan zullen er traantjes van geluk vloeien”

  Klaar voor drie dolle nachten? Prins Steve I en Prinses Evy I zwaaien vanaf vandaag de scepter over Carnaval Halle. “Uit die ton kruipen: dát is het moment waar we het meest naar uitkijken”, vertellen Steve April en Evy Carels. Ook in hun scholen – beiden zijn leerkracht – leven ze enorm mee met het Prinsenpaar, dat op de valreep nog een speciale boodschap heeft voor álle carnavalisten.
  Halle