Wachtende fans vangen glimp op van Chris Martin in Brussels hotel

CelebritiesVier avonden lang staat Coldplay in het Koning Boudewijnstadion in Brussel. Twee concerten hebben ze al achter de rug, maandag beginnen ze aan de tweede helft. En dat betekent dus ook dat de heren in onze hoofdstad blijven logeren. In het Brusselse hotel Amigo, meer bepaald, waar fans staan te wachten in de hoop een glimp op te vangen van Chris Martin en zijn kompanen. Hun geduld werd duidelijk beloond. 

 1. “Dubbele moord in Kraainem was één van de ergste dossiers die ik gezien heb”: korpschef Luc Breydels gaat na 37 jaar met pensioen
  PREMIUM
  Kraainem/Wezembeek-Oppem

  “Dubbele moord in Kraainem was één van de ergste dossiers die ik gezien heb”: korpschef Luc Breydels gaat na 37 jaar met pensioen

  Na 37 jaar bij de politie neemt Luc Breydels (63) vandaag afscheid. Hij begon ooit als agent in Schaarbeek en eindigt zijn carrière als korpschef van de politiezone Wokra (Wezembeek-Oppem en Kraainem). Rustig uitbollen zat er evenwel niet in, want in de laatste maanden van zijn ambtstermijn werd Kraainem opgeschrikt door een gruwelijke dubbele moord, waarbij de lokale recherche van de politiezone alles op alles zette om de zaak op te lossen: “Het was frustrerend te moeten toekijken hoe de verdachte ons bijna ontglipte. En dat terwijl we van in het begin wisten dat hij betrokken was.”
 1. Titelambities RWDM krijgen serieuze tik na 2-1-verlies tegen efficiënt SK Lommel, dat eerste thuiszege pakt
  voetbal challenger pro league

  Titelambi­ties RWDM krijgen serieuze tik na 2-1-ver­lies tegen efficiënt SK Lommel, dat eerste thuiszege pakt

  RWDM was met volle moed naar het verre Limburg getrokken mét de overtuiging er de drie punten te gaan halen. Maar de jongens van trainer Vincent Euvrard kwamen van een kale reis terug. Voor de tweede keer dit seizoen beet RWDM in het zand na een 2-1-nederlaag tegen Lommel SK. De titelambities van de Brusselse club hebben meer dan een serieuze tik gekregen.