Metrosurfer in Brussel
Volledig scherm
Metrosurfer in Brussel © Rv

Waaghals doet aan metrosurfen in Brussel

Op Youtube is vandaag een filmpje opgedoken van een man die zich waagt aan een potje metrosurfen in Brussel. Wie de waaghals is en welk doel hij voor ogen heeft, is niet bekend. 

0 reacties

 1. Vrijdag om 22 uur naar huis, om middernacht mag je opnieuw buiten in Brussel: gemeenteraadslid klaagt “absurditeit” aan
  Brussels Gewest
  46

  Vrijdag om 22 uur naar huis, om midder­nacht mag je opnieuw buiten in Brussel: gemeente­raads­lid klaagt “absurdi­teit” aan

  De avondklok gaat op de schop in de nacht van vrijdag op zaterdag. In Brussel moet je vrijdag tussen 22 uur en middernacht binnenblijven, maar vanaf 1 minuut na klokslag middernacht mag je opnieuw buiten. Brussels parlementslid en gemeenteraadslid in Anderlecht Gilles Verstraeten (N-VA) klaagt deze ochtend op Radio 1 de “absurditeit” ervan aan.
 2. Nederlandstalige secundaire scholen in Brussel ontvangen hoogste aantal inschrijvingen ooit
  Brussels Gewest

  Nederlands­ta­li­ge secundaire scholen in Brussel ontvangen hoogste aantal inschrij­vin­gen ooit

  Momenteel hebben al 2.275 kinderen zich aangemeld voor een plaats in een van de 33 Nederlandstalige secundaire scholen in Brussel. Dat is het hoogste aantal tot nu toe, meldt Petrus Van den Cruyce, voorzitter van Lokaal Overleg Platform (LOP) Brussel secundair. Van alle kinderen die een plaats hebben toegewezen gekregen in een Nederlandstalige Brusselse secundaire school, heeft 84 procent zijn of haar eerste keuze gekregen.
 1. Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”
  Play

  Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”

 2. Vrachtwagen breekt doormidden na treinbotsing
  Play

  Vrachtwa­gen breekt doormidden na treinbot­sing