Vrouw die in Ter Kamerenbos door een politiepaard tegen de grond werd gesmakt, laat voor het eerst van zich horen.
Volledig scherm
Vrouw die in Ter Kamerenbos door een politiepaard tegen de grond werd gesmakt, laat voor het eerst van zich horen. © ISOPIX

Vrouw die tijdens La Boum omver werd gelopen door politiepaard doet voor het eerst haar verhaal: "Ik was meteen knock-out”

De vrouw die vorige week door een politiepaard hard tegen de grond werd gesmakt in het Ter Kamerenbos heeft voor het eerst van zich laten horen. In een tirade op Facebook trekt haar familie hard van leer tegen de politie, de regering en de “pseudo-virologen”. Ze zegt juridische stappen te zullen ondernemen na deze “poging tot moord”.

362 reacties

 • aeles guido

  2 weken geleden
  Beste mevrouw, had u aan de Corona maatregelen gehouden dan was u dit niet overkomen. Respect voor de ordehandhaving is vandaag de dag veel mensen onbekend.
 • Mathieu Peeters

  2 weken geleden
  Heb haar commentaar met aandacht gelezen. Zes paarden hoort zeniet aankomen. Dus gehoor heeft ze helemaal niet. Dan ontbloot bovenlijf ; nat gespoten door door het waterkanon. een normaal mens verlaat dan de plaats van het gebeurde, maar madame blijft gewoon staan. Samenscholing verboden en corronaregels dienen steeds gehandhaaftt. Geen mondmasker op en met meer dan ' persoenen. Hopelijk nog een dikke coronaboete aan haar neus danweet ze de volgende keer misschien waar haar plaats is.
 • Lucaz Keizer

  2 weken geleden
  En niet naar spoed gegaan? Ah nee, durfde waarschijnlijk niet...
 • Sylvia van Gastel

  2 weken geleden
  Klinkt hard maar dan had je daar niet moeten zijn . Eigen schuld . De coronamaatregelen gelden voor iedereen . Deze maatschappij vooral de jongere generatie is alleen nog ikke ikke . Waar zijn de normen en waardes tegenwoordig gebleven . Blijkbaar in de vuilnisbak .
 • RONNY BROECKX

  2 weken geleden
  Er zijn nu eenmaal coronaregels voor iedereen , ook voor de persoon in kwestie . Als ze geluisterd had zou dit niet gebeurd zijn . Trouwens is het niet normaal dat je jezelf uitkleed in een park . Een zware boete zou veel beter zijn voor die persoon die nu denkt dat de hele wereld haar verhaal fantastisch vind .
 1. Politie te paard loopt vrouw omver bij poging Ter Kamerenbos te ontruimen, minister Verlinden laat beelden onderzoeken
  Play

  Politie te paard loopt vrouw omver bij poging Ter Kamerenbos te ontruimen, minister Verlinden laat beelden onderzoe­ken

  Wat begon als een aprilgrap, eindigde in een bij momenten gewelddadig kat-en-muisspel tussen feestvierende jongeren en de politie. Daarbij raakten volgens voorlopige cijfers minstens 26 politieagenten, 8 feestvierders en 7 politiepaarden gewond. Volgens sommige aanwezigen gebruikte de politie bij het ontruimen van het Ter Kamerenbos buitensporig geweld. Zo is op videobeelden te zien hoe politie te paard een vrouw omver rijdt. Minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) zegt de beelden te onderzoeken.
 1. Gigantische Tyrannosaurus Rex liep langzamer dan de mens
  Play

  Giganti­sche Tyrannosau­rus Rex liep langzamer dan de mens

 2. De stoppen slaan door bij Ruben wanneer badkamer verbouwen niet loopt zoals gehoopt
  Play
  Huis Gemaakt

  De stoppen slaan door bij Ruben wanneer badkamer verbouwen niet loopt zoals gehoopt