Christian Van Eyken en Sylvia Boigelot
Volledig scherm
Christian Van Eyken en Sylvia Boigelot © Photo News

Voormalig Vlaams Parlementslid pas in april voor rechter voor vernietigen bewijsmateriaal in moordonderzoek

Linkebeek, BrusselDe correctionele rechtbank van Brussel heeft woensdag het proces tegen voormalig Vlaams Parlementslid Christian Van Eyken en zijn echtgenote Sylvia Boigelot wegens vernietigen van bewijsmateriaal uitgesteld. De verdediging verzocht om uitstel gezien het dossier van de moord op Marc Dellea, dat gekoppeld aan deze zaak, nog in behandeling is bij het hof van beroep van Bergen. De zaak werd uitgesteld tot 25 april 2022.

  1. Trainer Vincent Euvrard blij met wintertransfers: “Nu droom van club en fans proberen waar te maken, RWDM naar 1A brengen”
    voetbal 1B

    Trainer Vincent Euvrard blij met winter­trans­fers: “Nu droom van club en fans proberen waar te maken, RWDM naar 1A brengen”

    Niet alleen werden vier nieuwe spelers in minder dan een week tijd aangetrokken, RWDM slaagde er ook in om last minute een winterstage in te lassen in het nationaal sportcentrum van Tubeke. Het mag duidelijk zijn dat trainer Vincent Euvrard niets aan het toeval wil overlaten om zijn jongens in ideale omstandigheden aan de start van deel twee van de competitie te brengen. Vrijdag krijgt RWDM Lommel op bezoek