Christian Van Eyken en Sylvia Boigelot
Volledig scherm
Christian Van Eyken en Sylvia Boigelot © Photo News

Voormalig Vlaams Parlementslid pas in april voor rechter voor vernietigen bewijsmateriaal in moordonderzoek

Linkebeek, BrusselDe correctionele rechtbank van Brussel heeft woensdag het proces tegen voormalig Vlaams Parlementslid Christian Van Eyken en zijn echtgenote Sylvia Boigelot wegens vernietigen van bewijsmateriaal uitgesteld. De verdediging verzocht om uitstel gezien het dossier van de moord op Marc Dellea, dat gekoppeld aan deze zaak, nog in behandeling is bij het hof van beroep van Bergen. De zaak werd uitgesteld tot 25 april 2022.

  1. Vlaams Belang Beersel maakt zich zorgen over verstedelijking: “Nog even en we zijn het nieuwe Anderlecht aan de Zenne”
    Beersel
    1

    Vlaams Belang Beersel maakt zich zorgen over verstede­lij­king: “Nog even en we zijn het nieuwe Anderlecht aan de Zenne”

    De Beerselse oppositiepartij Vlaams Belang maakt zich zorgen wanneer het enkele demografische cijfers van de gemeente Beersel bekijkt. “De bevolking in Beersel is op 23 jaar tijd van 23.000 naar 27.000 inwoners gestegen”, zegt raadslid Klaas Slootmans. “En één op drie heeft op dit moment een buitenlandse herkomst. Dat heeft invloed op onderwijs, open ruimte, kinderopvang, huizenprijzen en het Vlaams karakter.”