(Illustratie) Covid-19-testcentrum aan de Pachecolaan in Brussel.
Volledig scherm
(Illustratie) Covid-19-testcentrum aan de Pachecolaan in Brussel. © Marc Baert

“Vooral in Brussel enorme daling in tests afgelopen maand”: aangepaste teststrategie komt geen dag te vroeg voor Brussels coronacrisismanager Inge Neven

BrusselVanaf maandag 23 november steken testcentra weer een extra tandje bij in de strijd tegen het coronavirus. Na een onderbreking van een maand worden ook hoogrisicocontacten zonder symptomen opnieuw getest op het coronavirus. Volgens Brussels coronacrisismanager Inge Neven zijn de barometers voor het gewest gunstig, maar is de daling van het aantal tests in de afgelopen maand wel lichtjes onrustbarend. De aangepaste teststrategie komt geen dag te vroeg.

 1. Trainer Patrick Wachel (RSCA) ontvangt revelatie OHL: “Ik beschik over een gouden ploeg”
  vrouwenvoetbal super league

  Trainer Patrick Wachel (RSCA) ontvangt revelatie OHL: “Ik beschik over een gouden ploeg”

  Na de feestvreugde om de Gouden Schoen, waarbij Tine De Caigny bij de vrouwen met de hoogste onderscheiding in het voetbal aan de haal ging, is het weer bittere ernst wat RSCA-trainer Patrick Wachel betreft. “Ik wil de lijn van voor de winterstop doortrekken. Behalve een speelster met een Gouden schoen, beschik ik vooral over een gouden ploeg. Het team heeft er toe bijgedragen dat de top drie van de Gouden Schoen werd bezet door allemaal speelsters van Anderlecht.”
 1. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo

 2. De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"
  Play

  De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"