Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © Marc Baert

Vluchtende automobilist rijdt in op politiepatrouille: 3 agenten gewond en arbeidsongeschikt

BrusselBij een achtervolging op een autobestuurder die de avondklok aan zijn laars lapte zijn vrijdagavond drie Brusselse politieagenten gewond geraakt. Dat schrijft de krant La Capitale. De autobestuurder probeerde te ontsnappen aan een politiecontrole na de avondklok, en reed iets later in op een van de ter hulp geschoten politieauto’s. 

 1. Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicitaties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomstige collega’s mocht ontmoeten"
  Jobs

  Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicita­ties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomsti­ge collega’s mocht ontmoeten"

  Guido Maes werkt al meer dan dertig jaar in de informaticasector. De laatste twintig doet hij dat bij Wolters Kluwer Wolters Kluwer Tax & Accounting België, maar daarvoor maakte hij kennis met een aantal andere bedrijven. “Je job moet passen bij je interesses en je levensstijl”, vindt hij. Jobat.be vroeg hem naar de belangrijkste inzichten die hij heeft verworven doorheen zijn carrière.
 1. Zo zien de vakantiehuisjes van Camping Coppens eruit voor én na de make-over van Staf en Monique
  Play
  Camping Coppens

  Zo zien de vakantie­huis­jes van Camping Coppens eruit voor én na de make-over van Staf en Monique

 2. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort