Vliegerfestival landt in hoofdstad

 1. Brusselse begrafenisondernemers lappen coronaregels aan hun laars in Zaventem: tientallen aanwezigen op begraafplaats
  Zaventem/Brussel

  Brusselse begrafenis­on­der­ne­mers lappen coronare­gels aan hun laars in Zaventem: tientallen aanwezigen op begraaf­plaats

  Twee Brusselse begrafenisondernemers hebben de voorbije weken de geldende coronamaatregelen volledig genegeerd tijdens uitvaartplechtigheden op het kerkhof van Zaventem. Niet alleen waren er veel te veel aanwezigen, ook werd de sociale afstand niet bewaard. Boetes werden er evenwel niet uitgeschreven. “Maar we laten de begrafenisondernemers weten dat dit absoluut niet kan”, zegt burgemeester Holemans.
 2. Brussel stelt zich geen burgerlijke partij bij geweld tegen politie: “Gemeenten en politiezones moeten zelf weten of ze dat doen”
  Brussel

  Brussel stelt zich geen burgerlij­ke partij bij geweld tegen politie: “Gemeenten en politiezo­nes moeten zelf weten of ze dat doen”

  Brussels minister-president Rudi Vervoort (PS) heeft de aanvallen op politieagenten in Brussel veroordeeld in het Parlement. Het Gewest zal zich geen burgerlijke partij stellen in dit soort dossiers. Iets dat de minister van Binnenlandse Zaken wel van plan is. Vervoort kreeg kritiek van de oppositie omdat hij nog geen reactie had gegeven op de incidenten: “De onderzoeksdiensten doen hun werk, ik heb mij daar niet over uit te spreken.”
 1. Waaghalzen glijden van natuurlijke waterglijbaan in het midden van het regenwoud
  Play

  Waaghalzen glijden van natuurlij­ke waterglij­baan in het midden van het regenwoud

 2. Kan jij raden wie er in de huid van Marc Van Ranst en Steven Van Gucht kruipt?
  Play

  Kan jij raden wie er in de huid van Marc Van Ranst en Steven Van Gucht kruipt?