Een vorige editie van 'Nuits Sonores.'
Volledig scherm
Een vorige editie van 'Nuits Sonores.' © BELGAIMAGE

Vijfde editie Nuits Sonores & European Lab Brussels in teken van België en inclusiviteit

BrusselDonderdag werd het programma van de vijfde editie van Nuits Sonores & European Lab Brussels bekendgemaakt. Het festival gaat door van 12 tot 15 oktober, en brengt een mix van live performances, DJ-sets, audiovisuele sets, luistersessies en debatten.

 1. Baby nog steeds in kritieke toestand na incident in Malle: “Onthaalouder reageerde heel professioneel met reanimatie”
  Play
  Malle

  Baby nog steeds in kritieke toestand na incident in Malle: “Onthaalou­der reageerde heel professio­neel met reanimatie”

  Het Antwerpse parket gaat niet uit van strafbare feiten in de kinderopvang in Malle waarbij een 11 maanden oude baby gisteren in kritieke toestand werd afgevoerd. De onthaalouder treft bovendien geen enkele schuld, zo blijkt. Toen het kindje niet meer ademde, heeft de onthaalouder ‘op professionele wijze reanimatie toegepast’. Burgemeester Sanne Van Looy (N-VA) uit haar medeleven.
 2. Dag van de Eclair vandaag: bij deze bakkers in jouw buurt koop je de lekkernij ten voordele van KickCancer

  Dag van de Eclair vandaag: bij deze bakkers in jouw buurt koop je de lekkernij ten voordele van KickCancer

  Van plan om eclairs te kopen dit weekend? Dan passeer je op zaterdag 26 november graag langs één van de bakkerijen in jouw buurt ten voordele van KickCancer. Heel wat bakkers slaan samen met de organisatie en met Pierre Marcolini als peter de handen in elkaar. De opbrengst van verkoop gaat volledig richting de stichting. Waar scoor jij een eclair voor het goede doel in jouw buurt?