Brandweer Brussel
Volledig scherm
© Brandweer Brussel

Vijf personen moeten naar ziekenhuis na zwaar verkeersongeval op Vilvoordselaan

BrusselOp de Vilvoordselaan heeft er maandagnamiddag een zwaar verkeersongeval plaatsgevonden. Een bestelwagen en personenwagen knalden tegen elkaar. Vijf personen moesten naar het ziekenhuis worden gebracht. Dat meldt Walter Derieuw, woordvoerder van de Brusselse brandweerdienst.

  1. Vijf ervaren rotten uit de bouw lanceren internationaal adviesbureau: “Sector blijvend en positief veranderen door samenwerking en transparantie”

    Vijf ervaren rotten uit de bouw lanceren internatio­naal adviesbu­reau: “Sector blijvend en positief veranderen door samenwer­king en transparan­tie”

    Op donderdag 23 maart werd Inframara, een nieuw adviesbureau voor de bouwsector, boven het doopvont gehouden. Met Inframara willen vijf partners met jarenlange internationale ervaring klanten uit de bouwsector helpen bij het realiseren van complexe infrastructuurprojecten. Het bedrijf garandeert betere resultaten voor bouwbedrijven op het gebied van tijd, budget en kwaliteit door samenwerking te faciliteren vanaf de beginfase van een project.
    Brussel