Marc Baert
Volledig scherm
© Marc Baert

Vierde schietpartij in Molenbeek op een maand tijd: één persoon in been geraakt

Sint-Jans-MolenbeekEr heeft maandagavond nog maar eens een schietpartij plaatsgevonden in Sint-Jans-Molenbeek. Daarbij is een man in het been geschoten. De voorbije maand zijn er nog drie andere schietpartijen geweest in de buurt.

 1. Man (30) die drie mensen met mes verwondde in Brusselse metro blijft in de cel, deskundige aangesteld voor psychiatrisch onderzoek

  Man (30) die drie mensen met mes verwondde in Brusselse metro blijft in de cel, deskundige aangesteld voor psychia­trisch onderzoek

  De 30-jarige man die maandagavond in het Brusselse metrostation Schuman drie personen verwondde met een mes, blijft nog minstens een maand in de cel. Dat heeft de Brusselse raadkamer vrijdag beslist. De man werd door de onderzoeksrechter onder aanhoudingsbevel geplaatst en in verdenking gesteld voor moordpoging en verboden wapenbezit. De onderzoeksrechter stelde ook een deskundige aan om een psychiatrisch onderzoek van de verdachte uit te voeren.
 2. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.
 1. Koelkast met energielabel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfactuur
  vtwonen

  Koelkast met energiela­bel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfac­tuur

  Het energielabel op de koelkast laat zien hoeveel energie het apparaat verbruikt. Handig om te weten als je een nieuwe koelkast wilt aanschaffen. Voor het milieu en je portemonnee is het slim om te kiezen voor een koelkast die zo weinig mogelijk energie verbruikt. Daarom legt vtwonen.be je uit hoe je het energielabel op de koelkast leest, wat het betekent en hoe je energie bespaart.
 2. Politie en parket houden klopjacht op gewapende verdachten in Europese wijk: interventie speciale eenheden afgelopen
  Brussel

  Politie en parket houden klopjacht op gewapende verdachten in Europese wijk: interven­tie speciale eenheden afgelopen

  De politie en speciale eenheden hebben maandagavond een klopjacht gehouden naar verschillende gewapende verdachten tussen het Ambiorixplein en Maalbeek in de Europese wijk. Dat bevestigt het parket van Brussel. De speciale eenheden drongen omstreeks 22.10 uur binnen in een woning. Daar zouden drie gewapende verdachten zich verschansen. Het incident veroorzaakt de nodige spanning. De ogen van de hele wereld zijn op Brussel gericht omdat dinsdag de Oekraïense president Zelensky het Europees Parlement komt toespreken.