Mensen gooien stenen en flessen richting de politie aan het Ter Kamerenbos.
Volledig scherm
Mensen gooien stenen en flessen richting de politie aan het Ter Kamerenbos. © AP

Vier gerechtelijke aanhoudingen, relschopper die agenten werkongeschikt sloeg op 22 april voor strafrechter

Uiteindelijk zijn vier personen gerechtelijk aangehouden na de uit de hand gelopen massabijeenkomst ‘La Boum’ in het Ter Kamerenbos, meldt het parket van Brussel vrijdag. Hen wordt weerspannigheid, slagen en verwondingen tegen politieagenten en het niet naleven van de Covid-maatregelen ten laste gelegd.

24 reacties

 • Albert Boedts

  1 week geleden
  marriane torfs ,de politie moest nog veel herder optreden , zijn losgeslagen jongeren die uit verveling de maatsschapij verpesten ,wat ik vooral zag was dure merkkledij ,selfies nemen ,dus puur om erbij te horen ,ik heb veel betoogd ,loonopslag , arbeidsduurvermindering , dus met een doel ,en niet om te paraderen ,trouwens beseffen die nitwits ,dat politie en staatsveiligheid meekijken ,en foto's verzamelen ,beseffen neen te dwaas voor
 • Mario Vanderlinden

  1 week geleden
  Streng straffen is de boodschap, zodat ze het enkele jaren gevoelen. Dit gedrag kan je niet tolereren! Hoeveel mensen zullen het leven laten door zo’n crapuleus gedrag!
 • Debbie De Bruyn

  1 week geleden
  Ging er niet strenger worden opgetreden tegen dat krapuul. De beelden van vorige zomer aan zee liggen nog vers in het geheugen. Je zal maar politie agent zijn in deze tijd.
 • Walter Decock

  1 week geleden
  Alle aanwezige politieagenten kunnen best klacht indienen bij het parket. Zij werden aangevallen en bedreigd. En kom niet af dat dit eigen is aan hun beroep. Zoals er nu gehandeld wordt tegen politiemensen is buiten alle proportie. Ook de jongeren moeten zich aan de regels houden, ook als ze die moeilijk vinden. Anders zitten we nog lang met corona regels.
 • JOHAN DESECK

  1 week geleden
  Ja in Brussel zullen ze het nooit leren. Hadden ze onmiddellijk boetes uitgedeeld dan had het veel geld voor de staadskas opgebracht nu zal iedereen weer mogen betalen voor de vele kosten. De politie heeft nog veel te zacht opgetreden anders waren er niet zoveel politieagenten verwond geraakt.
 1. Suthep is plots toeschouwer van een strijd tussen een bidsprinkhaan en een vogel
  Play

  Suthep is plots toeschou­wer van een strijd tussen een bidsprink­haan en een vogel

 2. Dappere beer klimt in metershoge boom in Pairi Daiza, maar moet dan toch even pauzeren
  Play

  Dappere beer klimt in metershoge boom in Pairi Daiza, maar moet dan toch even pauzeren