Dinsdag startte het UZ Brussel met de inenting van zijn personeel, maar nu steken de vertraagde Pfizer-vaccins stokken in de wielen.
Volledig scherm
Dinsdag startte het UZ Brussel met de inenting van zijn personeel, maar nu steken de vertraagde Pfizer-vaccins stokken in de wielen. © BELGA

Vertraagde Pfizer-vaccins belemmeren vaccinatietiming Brusselse ziekenhuizen niet, behalve in UZ Brussel

Brussels GewestDe uitgestelde vaccinaties van het Vlaams ziekenhuispersoneel laten geen sporen na in Brussel, behalve bij het UZ Brussel in Jette, dat onder Vlaamse voogdij valt. “Deze week gaan we verder zoals voorzien”, verzekert Inge Neven, hoofd van de Brusselse gezondheidsinspectie.

 1. “Teken van hoop”: Brussels zorgpersoneel ontvangt eerste Moderna-prik, maar vrees voor derde golf leeft steeds meer
  PREMIUM
  Elsene

  “Teken van hoop”: Brussels zorgperso­neel ontvangt eerste Moderna-prik, maar vrees voor derde golf leeft steeds meer

  “Een lange reis maken naar Australië.” Hoofdintensivist van de Iris Ziekenhuizen Zuid in Elsene prof. Roger Hallemans weet wat hij gaat doen zodra we het hele coronaverhaal stilaan achter ons kunnen laten. Hallemans kreeg deze namiddag met het eerste Moderna-vaccin op Brussels grondgebied voor ziekenhuispersoneel zijn ticket naar meer vrijheid. De prik is echter nog geen reden tot feestvreugde. “Het vaccin is een teken van hoop, maar door de nieuwe coronavarianten beginnen sommigen opnieuw beelden voor zich te krijgen van de voorbije golven.”
 1. Sofie knapt af op dronken Kenneth in 'Blijven Slapen' na naaktincident
  Play
  Blijven Slapen

  Sofie knapt af op dronken Kenneth in 'Blijven Slapen' na naaktinci­dent

 2. Bekijk hier de strafste momenten uit het Oprah-interview van Harry en Meghan
  Play

  Bekijk hier de strafste momenten uit het Op­rah-interview van Harry en Meghan