Minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V).
Volledig scherm
Minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V). © Photo News

Verlinden: "Voorbereidingen getroffen om coronapas in Brussel te veralgemenen"

Minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) treft voorbereidingen om de coronapas in Brussel in meer situaties te verplichten. Dat heeft ze gezegd in De afspraak op vrijdag op VRT NWS. Verlinden wil de coronapas niet opleggen in Vlaanderen, waar de vaccinatiegraad hoog is. Maar ze sluit het ook niet uit mocht de situatie weer verslechteren.

52 reacties

 • Martine Esprit

  1 maand geleden
  Euch...de eerste vaccins zijn allang uitgewerkt ALS ze gewerkt hebben. Want veel gevaccineerde zijn ook weer besmet. Het is hoog tyd om alles af te schaffen. De 4e golf is vd gevacc die nu niet immuun zijn.
 • Tejo Joeben

  1 maand geleden
  Hoort die haar eigen nu bezig? Als er in het najaar een variant zou komen die het vaccin te slim af is, dan zal dat covid safe ticket daar niet bij helpen. Dat is dan minister.
 • Anne Onsia

  1 maand geleden
  Die pas heeft helemaal geen zin. Laat iedereen gewoon weer leven, zowel met als zonder vaccin. Er is maar 1 iets wat moet geregeld worden: wie geen vaccin gehad heeft kan niet naar het ziekenhuis voor corona-behandeling, tenzij er (enkele van de weinige) corona-bedden vrij zijn. Anders is het palliatieve isolatie-afdeling. We kunnen mensen die positieve keuzes maken niet blijven straffen voor hen die alleen aan zichzelf denken. De keuze is vrij, maar aan elke keuze hangen consequenties.
 • Ivan Smissen

  2 maanden geleden
  Wat is ons Anneliesje toch een knappe vrouw! Het feit dat ze katholiek is, maakt het alleen maar meer kinky!
 • Dirk BERX

  2 maanden geleden
  Wat wel zeer opvallend is ! Jan Jambon kan zich dit alles plots nog herinneren ! Want hij weet zelfs nog dat hij maar twee uur de tijd kreeg om zijn opmerkingen kenbaar te maken op papier. Aan wie hij dit papier heeft gegeven, daar is Jan dan weer niet duidelijk over. Mogelijk een kleine black-out, dat kan natuurlijk iedereen overkomen, maar bij Jan is dit niet de eerste keer !