Moord in Molenbeek van 6 juli.
Volledig scherm
Moord in Molenbeek van 6 juli. © Marc Baert

Verdachte opgepakt voor moord op Jan-Willem Peeters (38) in Molenbeek

MolenbeekNaar aanleiding van de feiten te Molenbeek op 6 juli werd er één verdachte opgepakt. Deze werd voorgeleid bij de onderzoeksrechter, in verdenking gesteld van moord en onder aanhoudingsbevel geplaatst. Dat meldt Sarah DURANT, woordvoerder en Substituut van procureur des Konings. Het onderzoek is nog lopende en in het belang van het onderzoek worden geen verdere mededelingen gedaan.

 1. Van de Sint over schaatsen tot een muzikale kroegentocht: dit staat komend weekend op de agenda in Brussel en de Vlaamse Rand
  PREMIUM
  Vlaamse Rand rond Brussel

  Van de Sint over schaatsen tot een muzikale kroegen­tocht: dit staat komend weekend op de agenda in Brussel en de Vlaamse Rand

  Hoewel dit weekend ongetwijfeld volledig in het teken van de komst van Sinterklaas zal staan, staan er ook heel wat andere activiteiten in onze regio gepland. Zo kan je schaatsen in Overijse of van het ene optreden naar het andere in Halse kroegen ‘waggelen’. Maar uiteraard kan ook Sinterklaas niet ontbreken in onze weekendtips. Ontdek hier waar je komend weekend naartoe kan in Brussel en de Vlaamse Rand.
 2. Dalle en Gatz leggen eerste steen van nieuwbouw Academie Sint-Agatha-Berchem
  Sint-Agatha-Berchem

  Dalle en Gatz leggen eerste steen van nieuwbouw Academie Sint-Agat­ha-Ber­chem

  In de Dr. Charles Leemansstraat hebben Brussels minister Sven Gatz, Vlaams minister voor Brussel Benjamin Dalle en burgemeester van Sint-Agatha-Berchem Christian Lamouline de eerste steen gelegd voor de nieuwbouw van de Nederlandstalige Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord Sint-Agatha-Berchem. De nieuwe vestiging moet een oplossing bieden aan het tekort aan lokalen waarmee de academie momenteel kampt.
 1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.
 2. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.