Vorige week maandag kamde de politie het gebied rond de moordplaats nog uit tijdens een zoektocht naar het moordwapen.
Volledig scherm
Vorige week maandag kamde de politie het gebied rond de moordplaats nog uit tijdens een zoektocht naar het moordwapen. © Marc Baert

Verdachte brutale moord op moeder (36) opnieuw op vrije voeten, politie pakt nieuwe verdachte op

EvereDe verdachte van de brutale moord op een moeder van 36 in Evere is vandaag vrijgelaten door de onderzoeksrechter. Dat bevestigt het Brussels parket. Ondertussen heeft de Brusselse politie een andere verdachte opgepakt.  

 1. Bolt meert met 1.100 deelsteps aan in Brussel: “Zone 30 en ‘coronafietspaden’ speelden mee in keuze”
  PREMIUM
  Brussels Gewest

  Bolt meert met 1.100 deelsteps aan in Brussel: “Zone 30 en ‘corona­fiets­pa­den’ speelden mee in keuze”

  De stad ontwaakt stap voor stap uit de coronasleur en dus is voor deelstepverdeler Bolt de tijd rijp om Brussel van een extra lading e-steps te voorzien. Vandaag zet Bolt voet aan Belgische bodem, met de hoofdstad als startpunt. Een gesprek met hoofd Public Policy Welmoed Neijmeijer. “Onze dienst moet voor een zo breed mogelijk publiek beschikbaar zijn.”
 2. Ex-parlementslid Van Eyken mag gevangenis verlaten na veroordeling voor moord: “Ik laat het hier niet bij. Er zijn nog mogelijkheden”
  Play
  Brussel, Drogenbos

  Ex-parlements­lid Van Eyken mag gevangenis verlaten na veroorde­ling voor moord: “Ik laat het hier niet bij. Er zijn nog mogelijkhe­den”

  Gewezen parlementslid Christian Van Eyken en zijn echtgenote Sylvia Boigelot, allebei tot tweemaal toe veroordeeld voor de moord op haar eerste man, hebben vanavond de gevangenis mogen verlaten. Het Hof van Cassatie heeft het arrest rond hun veroordeling gedeeltelijk verworpen. “Ik ga mijn nieuwe proces niet ontlopen”, klonk het na zijn vrijlating.