De betoging tegen 'Klassenjustitie' werd verboden, maar toch daagden er heel wat mensen op. Alles verliep vredig, tot het tijd was om te vertrekken.
Volledig scherm
De betoging tegen 'Klassenjustitie' werd verboden, maar toch daagden er heel wat mensen op. Alles verliep vredig, tot het tijd was om te vertrekken. © Marc Baert

‘Verboden’ betoging in Brussel verloopt vredig, tot het tijd is om te vertrekken...

BrusselDe betoging was nochtans verboden, maar toch daagden er vandaag ongeveer 200 demonstranten op tegen de ‘Klassenjustitie’ aan Brussel-Centraal. Ze kregen toestemming om tot 14.45 aanwezig te blijven. Daar werd door sommigen gehoor aan gegeven, maar toch ontstond er spanning tussen enkele groepjes jongeren en de politie.

 1. Uniqlo slaat aan in hoofdstad: “Wij jagen geen trends na”
  PREMIUM
  Elsene/Brussel

  Uniqlo slaat aan in hoofdstad: “Wij jagen geen trends na”

  De kaper op de kust heeft de jarenlange koning van de troon gestoten: het Japanse Fast Retailing, de groep achter kledingmerk Uniqlo, is intussen meer waard dan Inditex, het Spaanse moederbedrijf van onder meer Zara en Bershka. Brussel telt sinds september twee Uniqlo-winkels: een aan de Munt en een aan de Naamsepoort in Elsene. Brand marketing manager Evelien Van Campenhout verklaart het succes van de functionele, duurzame kledingketen. “Mensen zoeken eerder naar functionele en vooral comfortabele kleding om tijd thuis door te brengen. Laat comfort en functionaliteit nu net erg belangrijke eigenschappen zijn van onze kleding.”
 1. Deze hond snuffelt naar coronabesmettingen op de luchthaven
  Play

  Deze hond snuffelt naar coronabe­smet­tin­gen op de luchthaven

 2. Gefrustreerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugddienst Tessenderlo
  Play

  Gefrus­treerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugd­dienst Tessender­lo