Hakenkruis op gevel gemeentehuis Sint-Pieters-Woluwe.
Volledig scherm
Hakenkruis op gevel gemeentehuis Sint-Pieters-Woluwe. © Marc Baert

Vandaal spuit hakenkruis op ramen gemeentehuis en wagen werknemer

Sint-Pieters-WoluweArbeiders van de administratie in Sint-Pieters-Woluwe hebben woensdagochtend bij hun aankomst aan het gemeentehuis drie hakenkruizen op de gevel van het gebouw en het politiekantoor aangetroffen. Ook spoot de vandaal een hakenkruis op een wagen van een werknemer. Wie achter de daad zit, is nog niet bekend. “Er zal op ons grondgebied geen vergeving zijn voor deze mensen”, meent burgemeester Benoît Cerexhe.

0 reacties

 1. Bestuurder ‘betrapt’ in lage-emissiezone... die pas vijfhonderd meter verder begint. “Velen weten niet dat boete onterecht is”
  PREMIUM
  Sint-Pieters-Leeuw/Anderlecht/Brussel

  Bestuurder ‘betrapt’ in la­ge-emissiezo­ne... die pas vijfhon­derd meter verder begint. “Velen weten niet dat boete onterecht is”

  Wie een boete krijgt in de lage-emissiezone (LEZ) in Brussel controleert best of de vaststellingen wel kloppen. Heel wat bestuurders kregen ten onrechte een boete van 350 euro toen ze via de Bergensesteenweg (N6)de hoofdstad binnen reden. “Ik zag als snel dat er iets fout was maar niet iedereen zoekt op waar die zone begint”, zegt Patrick Verheirstraeten.
 1. Volg samen met Sven Ornelis en stadsgids Patrick een culinaire tour in New York
  Play

  Volg samen met Sven Ornelis en stadsgids Patrick een culinaire tour in New York

 2. Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschieten!"
  Play

  Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschie­ten!"