Werken Leonard tunnel
Volledig scherm
Werken Leonard tunnel © Dieter Nijs

Vanaf zondagnacht start grote renovatie bij Leonardkruispunt

tervuren, brusselDe tunnels van het Leonardkruispunt zijn sinds 1976 in gebruik, zo’n 45 jaar later is de nood aan grondige renovatie hoog. Vanaf maandag starten de werkzaamheden. Die verlopen ‘s nachts en nooit in twee rijrichtingen tegelijk. Je rijdt bijgevolg boven de koker en volgt de omleidingen zoals aangeduid.

  1. Daniëlle (59) stond zeven jaar geleden tussen twee bommen op Brussels Airport, vandaag wacht ze nog steeds op schadevergoeding: “Ze erkennen mij niet als slachtoffer. Dat vind ik veel erger dan dat geld”
    PREMIUM

    Daniëlle (59) stond zeven jaar geleden tussen twee bommen op Brussels Airport, vandaag wacht ze nog steeds op schadever­goe­ding: “Ze erkennen mij niet als slachtof­fer. Dat vind ik veel erger dan dat geld”

    Al zeven jaar lang vraagt voormalig luchthavenmedewerkster Danielle Iwens (59) om door de verzekeringsmaatschappij erkend te worden als slachtoffer. Ze beschrijft hoe ze keer op keer haar verhaal moet doen aan verschillende expertiseartsen en intussen eindeloos lang wacht op de afhandeling van haar dossier. “Sinds vorig jaar werk ik ook niet meer op de luchthaven. Die aanslagen hebben alles veranderd, en ik ben op.”
    Brussel