Test- en vaccinatiecentrum Pacheco
Volledig scherm
Test- en vaccinatiecentrum Pacheco © Marc Baert

Vanaf september blijven nog vier Brusselse vaccinatiecentra geopend

Brussels GewestVanaf september houden slechts vier Brusselse vaccinatiecentra de deuren geopend. Het gaat om de centra in Brussel (Pacheco), Molenbeek, Sint-Pieters-Woluwe en Vorst.

 1. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.
 2. RSC Anderlecht lanceert luisterboek ‘Fromage’: “Verhaal over dromen, talenten ontwikkelen en opkomen voor jezelf”
  Anderlecht

  RSC Anderlecht lanceert luister­boek ‘Fromage’: “Verhaal over dromen, talenten ontwikke­len en opkomen voor jezelf”

  Woensdag werd het nieuwe luisterverhaal en zoekboek, ‘Fromage’, voorgesteld in basisschool de Groene School in Anderlecht. Het verhaal is het resultaat van een samenwerking tussen voetbalclub RSC Anderlecht, het Geluidshuis en comedian Bart Cannaerts, die het verhaal schreef. In het luisterverhaal zijn ook de stemmen te horen van verschillende bekende Belgen.
 3. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.