Dieter Nijs
Volledig scherm
PREMIUM
© Dieter Nijs

Van veldcross tot gezinspret in het bos: 5 tips voor een gevuld weekend in Brussel, de Rand en het Pajottenland

Brussel/Rand/PajottenlandDe zomer is al even voorbij, maar dat betekent niet dat de weekends vanaf nu synoniem zijn voor binnenblijven. Wij verzamelden alvast 5 tips om er op 8 en 9 oktober op uit te trekken in Brussel, de Rand en het Pajottenland. Want thuisblijven kan je tijdens de week ook, toch?

 1. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
  Spaargids.be

  PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

  Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.
 2. 

Brusselse handelaars houden hun hart vast voor de volgende WK-matchen: “Ons café was gevuld met bange gezinnen en kinderen”
  PREMIUM
  Brussel

  Bruss­else handelaars houden hun hart vast voor de volgende WK-mat­chen: “Ons café was gevuld met bange gezinnen en kinderen”

  “De komende matchen doen we niet open. Het is al die miserie niet waard.” Handelaars in de Brusselse Lemonnierwijk reageren met afkeer op de rellen na de WK-wedstrijd. Oók diegene met Belgo-Marokkaanse roots. “We veroordelen de relschoppers, maar toch worden we over dezelfde kam geschoren. Terwijl ook wij niet begrijpen waarom ze zich zo agressief gedragen.”