Er zijn heel wat gezellige privésauna's in de regio.
Volledig scherm
PREMIUM
Er zijn heel wat gezellige privésauna's in de regio. © Pura Vida/Sophie Allegaert

Van Pura Vida tot L’O Reine: 6 privésauna’s waar je op Valentijn met je geliefde kan ontspannen in Brussel, de Rand en het Pajottenland

Brussel/RandHet is bijna Valentijn en dus wordt het stilaan tijd om na te denken hoe je je geliefde dit jaar weer kan verrassen. Klassiekers doen het altijd goed, en dus ging onze redactie op zoek naar een aantal privésauna’s in Brussel, de Rand en het Pajottenland waar je samen helemaal kan ontspannen. Van Merchtem tot Hoeilaart: op deze toffe plekjes kom je helemaal tot rust.

  1. Familie van vrouw die in politiecel overleed, is teleurgesteld na antwoord minister Verlinden: “We blijven achter met kleine stukjes informatie”
    PREMIUM

    Familie van vrouw die in politiecel overleed, is teleurge­steld na antwoord minister Verlinden: “We blijven achter met kleine stukjes informatie”

    De familieleden van Sourour Abouda (46), de vrouw die op 12 januari stierf in een cel van een politiebureau in Brussel, waren woensdag aanwezig in de Kamercommissie Binnenlandse Zaken. Ze hoopten er opheldering te krijgen over het onderzoek, maar zijn ontgoocheld over het antwoord van minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden. “We zien een ijzeren gordijn dat zich voor onze ogen sluit”, zegt Soumaya Abouda, de zus van Sourour.
    Brussel