Wij gingen op zoek naar zes koffiebars in Brussel, de Rand en het Pajottenland.
Volledig scherm
PREMIUM
Wij gingen op zoek naar zes koffiebars in Brussel, de Rand en het Pajottenland. © Amber Gys/Stoom

Van Den Dragée tot Stoom: in deze 6 koffiebars in Brussel, de Rand en het Pajottenland kan je je verwarmen tijdens het eindejaar

Brussel/RandHeel wat mensen schuimen straks weer de winkelstraten af voor de wintersolden. Dan is het altijd fijn om even uit te blazen bij een kopje koffie of een tasje thee. Wij gingen op zoek naar zes koffiebars in Brussel, de Rand en het Pajottenland waar dat kan. Van Frank tot GRUUN: met deze koffiehuisjes kom jij de koude dagen door.

  1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
    Tweakers

    Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

    De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.