In het verleden kon je al gaan blokken bij Tour & Taxis.
Volledig scherm
PREMIUM
In het verleden kon je al gaan blokken bij Tour & Taxis. © Brik

Van de oude hoofdzetel van De Post tot het Gare Maritime: Op deze 7 (opmerkelijke) plaatsen in Brussel en de Rand kan je in alle rust gaan blokken

Brussel/RandVoor studenten breekt er weer een stresserende periode aan. De examens staan voor de deur en dus moeten er heel wat cursussen geblokt worden. Je kamer of je kot zijn niet meteen de meest inspirerende omgeving daarvoor. Daarom zochten wij uit waar je in Brussel en de Rand samen met je medestudenten de examens kan voorbereiden. Zo vind je wel wat opvallende locaties. Kies hieronder alvast je favoriete plekje en laat dan die onderscheiding maar komen!

  1. Terugkerende Nora uit Syrië baart Jong N-VA Vilvoorde zorgen
    vilvoorde, schaarbeek

    Terugkeren­de Nora uit Syrië baart Jong N-VA Vilvoorde zorgen

    Jong N-VA Vilvoorde maakt zich zorgen over een van de zes IS-vrouwen dat deze week terug naar België keerden. Nora V. is afkomstig van Schaarbeek maar was gehuwd met een gesneuvelde Vilvoordenaar. “We vrezen dat ze hier straks weer vrij rondloopt en misschien oude banden aanhaalt in Vilvoorde. Het laatste wat we willen is natuurlijk dat deze vrouwen hier opnieuw jongeren tot radicalisering aanzetten”, aldus Bergers.