No Shave November is eindelijk afgelopen.
Volledig scherm
PREMIUM
No Shave November is eindelijk afgelopen. © Steven Richardson

Van Daspe’s tot Chivato: bij deze 5 barbershops in Brussel, de Rand en het Pajottenland verwen je jezelf na No Shave November

Brussel/RandHeel wat mannen lieten afgelopen maand hun baard of snor staan tijdens No Shave November. Nu de maand eindelijk om is, is een bezoekje aan de barbier vast welgekomen. Onze redactie ging dan ook op zoek naar vijf barbershops in Brussel, de Rand en het Pajottenland. Van Gentlemen Barber Club tot Station Street Barbers: hier breng je je kapsel, baard en snor weer helemaal op orde.

 1. Opnieuw boomplantactie voor Plan Boommarter
  Halle

  Opnieuw boom­plantac­tie voor Plan Boommarter

  Plan Boommarter organiseert op zondag 12 februari een nieuwe bosplantactie. Plaats van afspraak is dit keer een weide aan de Perregatstraat-Zuiderstraat in Lembeek. De locatie is een paardenweide die Natuur en Bos in 2020 kon aankopen. Dit stuk groen langs de Zenne maakt deel uit van de natuur tussen de gewestgrens en het sas van Lembeek. De boomplantactie moet een groots feest worden. Iedereen kan zich inschrijven via www.planboommarter.be om mee te helpen. Er worden niet alleen bomen geplant. Er zijn ook optredens, er worden Highlandgames georganiseerd en er is een natuurwandeling uitgestippeld. De boomplantactie vindt plaats van 11 uur tot 16 uur. De Highlandgames vinden plaats vanaf 11 uur tot 13 uur. Om 14.30 uur start de begeleide wandeling.
 2. Mickaël Biron (RWDM) vindt steeds makkelijker de weg naar doel: “Ik ben hier een completere voetballer geworden”
  voetbal challenger pro league

  Mickaël Biron (RWDM) vindt steeds makkelij­ker de weg naar doel: “Ik ben hier een completere voetballer geworden”

  Met een 2-1-zege tegen Deinze heeft RWDM het nieuwe jaar goed ingezet. Veel tijd om na te genieten van die overwinning heeft de ploeg van trainer Vincent Euvrard niet, want zondag wacht alweer een moeilijk opdracht met een trip naar Lierse, dat tijdens de wintermercato zijn topschutter Rocha zag vertrekken. De Brusselse club is wel al zeker van deelname aan de play-offs voor promotie.