Illustratie
Volledig scherm
Illustratie © ANP XTRA

Valse verkoper licht zeker tien mensen op: “Geld nodig om te eten of voor een hotel”

BrusselEen Brusselse man riskeert 18 maanden cel voor tien gevallen van oplichting. 

 1. RESTOTIP. Behnan (42) ruilt Londen voor Asse: “Topkwaliteit aan zeer lage prijzen”
  PREMIUM

  RESTOTIP. Behnan (42) ruilt Londen voor Asse: “Topkwali­teit aan zeer lage prijzen”

  Er is een nieuw hoofdstuk aangebroken voor De Volle Steenwegh, het iconische pand langs de Steenweg in Asse met een tram die uit één van de muren lijkt te komen. Behnan Moradi (42) is er de nieuwe uitbater en chef-kok van Resto & Bar Lord. Hij was uitbater van een restaurant in Londen, maar keerde dus terug naar België. “Het eten dat ik aanbied moet 5-sterrenkwaliteit zijn”, zegt hij. “Alle ingrediënten en producten worden daarom zeer nauwkeurig uitgekozen.”
  Asse
 2. Groen covoorzitter Nadia Naji bezoekt Delhaize waar zelf nog gewerkt heeft: “Heel wat onzekerheid onder het personeel”

  Groen covoorzit­ter Nadia Naji bezoekt Delhaize waar zelf nog gewerkt heeft: “Heel wat onzeker­heid onder het personeel”

  Uit steun voor het personeel van Delhaize, dat al enkele weken actie voert, bracht Groen covoorzitter Nadia Naji een bezoek aan het Westland-filiaal in Anderlecht. Een speciale plek, aangezien de politica er zelf 7 jaar deeltijds werkte om haar studies te bekostigen. “Op moeilijke momenten moedigden mijn collega’s me aan om mijn studies verder te zetten”, zegt Naji. “Daarom vond ik het belangrijk om hen vandaag ook een hart onder de riem te steken.”
  Brussel